En weer laat de post me in de steek

Ik verlies de aardigheid in het ruilen per post. Weer is er een envelop met theezakjes zoek, wellicht 2 zelfs.
Hier kan ik zo ontzettend van balen. En denk nu niet dat het alleen maar theezakjes post is, nee afgelopen dinsdag kreeg ik een brief voor ziekenhuis controle, deze was 1 week eerder verzonden en op de dag dat hij in de bus lag, had ik daar dus op controle moeten zijn. En wat te denken van mijn pakketje van Bol.com?
Ergens is er iemand die luistert naar een Amerikaanse import cd van Taneytown. Ruilen met Zuid Amerika?
Dat is ook niet leuk meer, mijn envelop is daar nog niet binnen en ik heb hier ook nog niets ontvangen.
Toeval wil dat er hier in de straat nog iemand klaagt omtrent de post. Ook zij heeft de klacht neergelegd bij PostNL. Nu is alleen nog de vraag doet men er iets aan. Ik denk dat ik maar terug ga na de basis van de postverzending!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − vijf =