Rondneuzen op het web

Vakantie houdt in dat er eens de tijd is om heerlijk rond te kijken naar nieuwe zakjes op het grote web. En kan nu al zeggen dat ik weer van alles en nog wat heb gespot. Mooie zakjes die niet te bestellen zijn, zakjes welke ik alleen per 10 000 kan bestellen, zakjes waarop ik kan bieden, maar die wel even 58 euro aan bezorgkosten met zich meebrengen. Dus ik word gewoon lekker gemaakt met mooie zakjes welke ik niet bezit en ook niet zo snel verwacht te bezitten. Daarnaast kom je allerlei gekke smaken tegen. Thee met Rum kenden we natuurlijk al en Albert Heijn denk dat de combinatie thee en kauwgom verkoopt. Maar ik kwam nu toch wel iets tegen waarvan ik denk, gat ver. Bah thee en cola! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × drie =