Ruilen en niet afhandelen

Sinds enige tijd kom ik iets raars tegen, nou moet ik bekennen dat ik dit in het verleden ook al een keer ben tegengekomen met een persoon uit Turkije maar nu ineens in een korte periode 2x. Ik word benaderd door een voor mij nieuwe verzamelaar uit Tsjechië, contact was ontstaan via Facebook. Of ik wil ruilen, ja natuurlijk wil ik dit wel. Ik krijg de link naar een website en kom tot 130 nieuwe zakjes. Bij mijn eerste mail naar haar doe ik vele scans en geef aan dat er nog veel meer scans kunnen worden verzonden. Geen probleem. Ook zij vind er meer dan 70 zakjes, hup nieuwe scans sturen, weer wordt er wat gevonden, op een gegeven moment komen er ook nog weer scans van haar zijde. En zitten we nog 17 zakjes van elkaar verwijderd. Ik stuur de nieuwste scans. En????? Ik hoor nooit meer wat. Zie wel dat er nieuwe zakjes op Facebook worden geplaatst, ze wil graag met iedereen ruilen. Na een aantal mails laat ik het er maar bij zitten. Krijg totaal geen reactie meer. Alleen op Facebook nog een keer. Afgelopen maand had ik dit dus wederom met iemand uit Tsjechië, zoekt allerlei leuke zakjes uit, ik bij haar ook, vraag ik om adres en hoor nooit meer iets. Nou kunnen we allemaal wel eens een keer iets vergeten, maar dan reageer je toch wel op een mail? Ik heb de zakjes ondertussen weer teruggestoken in de ruildoos en zie de door mij gekozen zakjes vast wel eens bij iemand anders.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 17 =