Laat 2013 maar komen

Nog 1 dag werken en dan mag wat mij betreft 2013 beginnen. Kijk toch met gemengde gevoelens terug op het afgelopen jaar. De start was namelijk behoorlijk hectisch met veel ziekenhuis bezoeken en onzekere toekomst. Maar dat is toch allemaal met een sisser afgelopen. Mijn werk is het afgelopen jaar behoorlijk veranderd door alle verschuivingen binnen het bedrijf. Wanneer er 100 fte verdwijnen wordt het voor het over gebleven personeel alleen maar drukker en komen er ineens totaal andere zaken op je bord te liggen. 

Het komende jaar zal er ongetwijfeld nog veel meer veranderen op het werk, de wandelgangen spreken reeds weer allerlei onheilspellende berichten. Moet me er maar niet al te druk overmaken anders heb je geen leven meer. Maar gelukkig zijn er ook positieve berichten, mijn verzameling groeit naar de 35 000 zakjes. En voor alle duidelijkheid, het bevat geen zakjes met witte strepen (verkeerd afgesneden) of misdrukken. Ben ik een grote dame op het gebied van de zakjes? Voor sommige misschien wel maar zelf ben ik het er niet helemaal mee eens. Mensen als Marjoke, Cobie en Gerda hebben vele malen meer. 

Daarnaast was er natuurlijk de lancering van een nieuw digitaal magazine omtrent thee in de meest brede zin van het woord. Doel was Adressenlijst en Beursagenda en wat leuke nieuwtjes. Ondertussen is het een blad geworden met veel meer dan alleen bovengenoemde artikelen. We informeren over leuke uitjes, recepten, proeven, knutselen, alles wat men maar kan doen met thee en theezakjes. Erg leuk om te doen en bedank bij deze ook Joke en Marjoke voor de prettige samenwerking en natuurlijk al die anderen die ons voorzien van leuke nieuwtjes en informatie. 

En nu op naar 2013. Misschien wel richting de 40 000 zakjes? Wie weet, Denemarken staat op de planning en natuurlijk ook De Bilt en vele email ruilingen. Ik wens jullie dus allemaal een fijn, gezond en succesvol (theezakjes) Nieuwjaar. 

Liefs Maria, Jeroen en Rambo
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 5 =