Weinig tijd maar toch kerst

Drukke dag gehad, ja als je tot aan kerst moet werken dan moeten er op de vrije zaterdag dus boodschappen worden gehaald. Maar kerst kan komen, lekker beide dagen thuis, want ik ben niet zo gecharmeerd van allerlei verplichtingen. Natuurlijk heb ik een kerstboom, kaarsjes branden volop, maar wat mij betreft mag het ook 2 januari zijn. Prive omstandigheden doen mij in deze periode even te veel piekeren en denken aan iemand die ik al jaren niet zie en spreek. Maar wanneer men mij mijn eigen gang laat gaan dan kom ik de dagen prima door, lekker lezen, wijntje drinken, wat in de theezakjes klooien en natuurlijk lekker eten. Maar laat op de avond toch weer een 2tal zakjes en de belofte dat ik morgen zelf ga scannen want ik heb natuurlijk ook nog wel iets leuks.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 16 =