Nog veel meer kersttheezakjes

Vandaag kreeg ik een leuke mail van Aaltje met allerlei leuke theezakjes. Vandaag laat ik een hele serie leuke zakjes zien, allemaal gerelateerd aan kerst. De komende dagen laat ik nog een heel mooi en bijzonder zakje zien welke ook door haar als scan werd opgestuurd. Nu ik het natuurlijk zo dat ik ook veel kersttheezakjes bezit maar ben toch nog erg nieuwsgierig of er nog iets heel aparts komt wat eigenlijk nog niemand heeft gezien. Lipton en kerst? Japanse kerst? Of misschien iets uit Australie en kerst? Ik ken ze niet, wellicht heeft iemand van jullie iets, maak een scan en laat ons meegenieten.
Aaltje heel erg bedankt voor het aanleveren van deze scan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 2 =