Super week

Afgelopen week is denk ik wel de meest succesvolle week ooit.
Meer dan 400 nieuwe zakjes zijn hier per post binnen gekomen. Ruilen met Italië, Tsjechië, Belgie en een aantal mensen in Nederland. Wat heerlijk dat er weer leuke nieuwe zakjes deze kant op zijn gekomen.
Al een aantal dagen zet ik hier dus zakjes neer welke betrekking hebben op kerst. Daarom heb ik uit de 400 nieuwe zakjes dus toch een gekozen welke ik heel mooi vindt en ook nog betrekking heeft op kerst. Ondertussen zoek ik op internet verder naar leuke zakjes omtrent kerst, hele mooie gezien, maar jammer genoeg zijn ze niet te bestellen. Maar wellicht kom ik ze ergens anders tegen. Fijn zo’n regendag, theezakjes opruimen en weer nieuwe zoeken.
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + negen =