2 gedachten over “Alarmerende berichten in theezakjes wereld

  1. Jammer dat sommige mensen de verzameling wegdoen, maar het is hun eigen keus. Maar ik doe er ook niet aan mee. Maar zou er wel graag ens in willen rondneuzen.

  2. Ja ieder zijn eigen keus, gelukkig wel, maar daarom kan het wel jammer zijn en rijst bij mij de vraag, of het wel de juiste beslissing is. De ene dag nog volop ruilen en dan paar dagen later stoppen? Is het dan geen overhaaste beslissing waarvan je misschien ooit spijt krijgt? Dan zou ik toch adviseren, zet het weg, kijk er niet meer naar om en heb je na verloop van tijd geen zin meer in. Prima dan verkoop je, mocht je toch weer de kriebels krijgen, dan pak je het weer op.
    Maar zoals we beide zeggen, het is ieders eigen keuze. Ook dat er bij mij gewoon weer een plank bij komt met ordners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *