Theezakjes weekend

Sinds lange tijd een lang weekend zonder allerlei afspraken en verplichtingen. Ben de laatste tijd erg moe, niet dat ik ziek ben oid, maar het werk slokt mij behoorlijk op. Erg? Nee hoor want ik heb nog steeds een ontzettend leuke baan, maar er komt steeds meer bij kijken, als er 100 fte worden ontslagen, wordt het werk niet afgestoten maar de mensen die overblijven moeten weer een stapje harder en dingen doen die je in het verleden niet deed. Nou is het niet zo dat ik zeur en klaag. Beslist niet, maar mijn mentaliteit wil alles goed doen tot in de puntjes en dat lukt niet altijd, kan ook niet want voor een klein gedeelte van het werk doe ik iets samen met 4 collega’s en dan moet je dingen uit hand geven. Maar niet iedereen is een perfectionist en dat botst dan wel eens, laat zeggen, dat botst regelmatig en van dat soort akkefietjes word je moe. Maar nu dus lekker 3 dagen vrij, dus tijd voor hobby nr 1 en 2. Mijn tuin en terras zijn weer winter klaar. Even Sint voorbij laten komen en dan gaan de ijspegels weer op het terras en mag het zelfs 1 dag sneeuwen (niet langer hoor want ik moet wel dagelijks met de auto op pad). En hobby nr 2 (of is het net andersom), heerlijk veel zakjes kunnen wegsteken, zelfs series op Catawiki gezet. Lekker zitten ruilen, veel op scan gezet. Gewoon heerlijk genieten. Maar aan het eind van deze 3 heerlijke dagen komt dan toch weer de meest gestelde vraag weer in me opborrelen. Waarom gaan deze dagen altijd zo ontzettend snel??


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =