Verrassing op de deurmat

Vandaag vond ik dus een verrassing op de deurmat. Een doos met mijn naam er op. Maar ik heb helemaal niets besteld, wat zal er dan in die doos zitten? 
Ben wel nieuwsgierig hoor, dus het eten moet maar even wachten. Mes uit de la en het plakband maar eens doorsnijden. De deksel staat blijkbaar onder spanning want hij vliegt open. Wouw, allemaal theezakjes. Maar waar komen deze weg? Mijn geheugen draait overuren want ik kan me niet herinneren dat ik iets kan verwachten. Eerst maar eten en dan een verder kijken. Mijn zoon ziet ondertussen op de onderkant van de doos een naam staan. Maar dit zegt me totaal niets. Toch opzij leggen en straks kijken. Het eten is amper op  of de doos gaat helemaal leeg en ja hoor er zit een brief tussen alles zakjes verstopt. Wat een leuke brief, een brief van een verzamelaar welke stopt met verzamelen en mij een deel van haar verzameling geeft. O wat ben ik hier blij mee, ik bekijk de zakjes en zie verschillende nieuwe zakjes. Dit is dus een echte verassing waar ik heel erg blij mee ben. Ik weet dat ze hier regelmatig kijkt en via deze weg wil ik haar dus bedanken, maar daar kom ik dus ook op een andere manier op terug. Monique bedankt.

3 thoughts on “Verrassing op de deurmat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =