Ruilbeurs de Bilt 1

Zaterdag is het zover, voor de derde keer is er de Internationale Theezakjes Ruilbeurs in de Bilt. Momenteel ben ik druk bezig om de juiste ruilbakken lekker vol te stoppen met nieuwe zakjes, maar ook oude zakjes en Nederlandse zakjes welke je niet zo vaak meer ziet. Ondertussen wordt er hier ook weer druk gewerkt aan T-Contact nr 4, welke in november weer verschijnt. Maar laat ik vandaag toch een heel leuk artikel in de Weekkrant zien staan.


Marjoke in de krant       Klik hier voor vergroot artikel 

5 thoughts on “Ruilbeurs de Bilt 1

  1. Inderdaad leuk artikel, kreeg het toevallig te lezen. Dus daar moeten we iets mee doen, dus plaatsen.
    Ben naar Duitsland geweest, nieuwe Teekanne, Ener Bio, Baby Tee, Lebensbaum maar geen enkele Advent thee. Laatst was het nog half september, nu was het weer oktober/novemeber. Bah, maar heb de kerstballen we al gezien, niet normaal, zo heb je vakantie en is het rokjes weer, 2 week later is het al kerstsfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 9 =