Vakantie en theezakjesjacht

Wanneer je als theezakjes verzamelaar op vakantie gaat, moet je 
uitkijken dat je niet alleen bezig bent met theezakjes scoren. 
Het verzamelen is allemaal heel erg leuk, maar er zijn natuurlijk veel 
meer leuke dingen die een vakantie zeer aangenaam kunnen maken. 
Maar toch moet je wel even her en der rondkijken. Dus toch de grens over richting Aken, valt tegen, veel winkels heb ik de laatste tijd al eerder gezien in het  noorden van Duitsland. Maar toch wordt er nog wel redelijk wat leuks gescoord. Dan ook nog maar eens de grens over richting Maasmechelen. Jammer Carrefour heeft nog maar een klein deel van hun collectie in nieuwe zakjes zitten, Delhaize heeft niets nieuws. Gelukkig wel nieuwe Liptons en wat extra ruilmateriaal meegenomen. En natuurlijk ook iets heel leuks gevonden. Ach je vind altijd wel weer wat nieuws.


2 thoughts on “Vakantie en theezakjesjacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 4 =