Speciaal voor Hein

Heerlijk weertje om weer de dingen te doen die je graag wilt doen, wat klooien in huis, rondom in de tuin, mail van de T-Post lezen en natuurlijk ook wat theezakjes in de mappen doen. Vreemde theezakjes, eenlingen, missende exemplaren van series, van alles en nog wat is vandaag door mijn vingers gegaan. Maar een zakje viel me toch wel speciaal op. Een zakje uit een serie. Maar het zakje is speciaal omdat er een trein op staat. Sinds enige jaren heb ik Hein leren kennen, de partner van een collega verzamelaar. En laat Hein nu helemaal gek zijn treinen en alles wat daarbij komt kijken. Dus Hein, dit zakje draag ik speciaal op aan jou. 


One thought on “Speciaal voor Hein”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =