Lidy bedankt

De groep mensen die mij voorziet van theezakjes wordt als maar groter en groter. Van familie, vrienden, collega’s, buren tot totaal onbekenden, heel veel mensen nemen steeds maar weer theezakjes voor me mee. Uiteraard ben ik daar heel erg blij mee. Soms komen er zakjes die ik reeds in de verzameling heb zitten, maar veel vaker zijn het toch weer net andere zakjes. Afgelopen weken kreeg ik op diverse momenten zakjes van collega Lidy, ze had ze tijdens haar vakantie in Duitsland op verschillende plaatsen opgeborgen en en steeds komt er weer nieuwe voorraad. 3 nieuw Dallmayr, verschillende Messmer met weer andere nummers en ook nieuwe Eilles. Lidy je bent een schat, wat mij betreft mag je weer op vakantie.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 1 =