Welkom, hier is ie dan

En hier zijn we dan met een nieuwe site. Aangezien ik me al maanden zat te ergeren aan de oude weblog kwam het een aantal weken terug tot een dieptepunt. Allemaal bewegende dames boven de site. Het leek wel RTL in de nacht. Toen het 2 weken terug ook nog gewoon reclame werd voor een datingsite was voor mij het plafond bereikt. De stekker gaat er uit. Maar ja na een nachtje slapen en enkele reacties, bleek dat toch niet de juiste beslissing te worden. Dus eens rond kijken voor allerlei mogelijkheden. 


En die mogelijkheid is gevonden. Sinds ik niet meer met Internet Explorer werk maar met Google Chrome, heb ik alle voordelen van Google ontdekt. Het is dus Blogger geworden. Voor een aantal misschien niet zo bekend maar alles wat we op de vorige blog konden doen, dat kan hier ook. Maar ook heel veel meer.

Oa kunnen verzamelaars uit andere landen het nu makkelijk vertalen in hun eigen taal. Ik kan pagina’s toevoegen met dubbelen (komt tzt) en kan nog zo veel meer. De basis is klaar, dus online met de handel. 


Aan de linkerkant zien jullie allemaal extra info wat geen betrekking heeft op mijn theezakjes verzameling. In het midden staan alle leuke verhalen en filmpjes en recht zien jullie allerlei vaste informatie. Links naar andere verzamelaars, thee gerelateerde onderwerpen en een Archief van alle verhalen ed die ik de afgelopen 6 jaar heb geschreven. Hier voor moet je wel even naar beneden scrollen en dan zie je alles op jaartal staan. Ook foto verslagen en you tube filmpjes zie je daar nog staan. Het merendeel van alle verhalen van de afgelopen jaren is meegegaan, mis alleen een filmpje wat ooit over een collega verzamelaar is gemaakt, dit is nergens meer te traceren. Jammer dat het nooit op You Tube is geplaatst, want dan zouden we het nog kunnen zien.


Voor bezoekers met een oudere pc, het kan zijn dat jullie de You Tube filmpjes niet kunnen bekijken aangezien ik hier alles in de nieuwste versie heb gemaakt. Geef dit dan aan via opmerkingen, onder aan elk artikel. Ik zal dan kijken of hier nog iets aan kan veranderen. Komende dagen zal ik lekker veel content plaatsen, want nieuws is er voldoende.7 thoughts on “Welkom, hier is ie dan

  1. Even een tip, mijn achternaam is Steursma ipv Steursema 😉
    En misschien is het leuk als je ook het Volgers gadget toevoegd? Zo kan ik en andere bloggers je volgen en zie ik je nieuwe berichten in mijn leeslijst en kan ik ze altijd meteen lezen. Ik hoop dat je het snapt en veel succes met het bloggen!

  2. Ik ben er nog niet mee bezig geweest. Dus ik weet nog niet waar heen en weet ook niet wat er gekocht moet worden maar dat zie ik dan ook wel. Misschien morgen of woensdag dat ik even rond snuffel.
    Ik heb er wel zin in. Het is ons jaarlijkse duits uitje.
    Ik mail je nog over mijn link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 14 =