Rob bedankt

Het is heerlijk wanneer er iemand op vakantie gaat en je een bestelling mee kunt geven. Afgelopen weken ging collega Rob, door mij ook wel Staine genoemd, op vakantie richting Trier in Duitsland. Ik had in de laatste Teacollectors Magazine allerlei nieuwe Duitse zakjes gezien. Dus op zijn vraag of hij nog even moest rondneuzen voor me, kon ik volmondig ja zeggen. De nieuwe Gepa stonden hoog op mijn lijstje en ja hoor. Al na een paar dagen kwam er een sms met de mededeling dat er al wat was gevonden. Enige dagen later weer een sms, hoosbui bij de Moezel, schuilplaats: een Russische winkel met thee. Moet ik meenemen? Ja zeker, kijk maar wat leuk is. Ja hoor, Princess Noor met nieuwe indeling op de achterzijde. En afgelopen maandag was het dus zover, Staine moest weer werken. En ik ben weer heel veel zakjes rijker. Wat mij betreft mag hij nog weer een weekje richting zijn caravan gaan. Of heb ik het goed begrepen en gaat hij in oktober nog naar Turkije?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =