Donna Summer

Soms voel je even weer 16, de tijd van disco’s en heel veel lol en plezier. Het lijkt nog maar zo kort geleden, maar schijn bedriegt. Ondertussen zoveel ouder en wijzer. En dan lees je dat Donna Summer is overleden, nog maar 63 jaar. Even terug in de tijd met een aantal van haar geweldige nummers.

Reacties

Dan kun je nu ook de beegees draaien want daar is ook 1 van overleden.

José 21-05-2012 @ 22:42

Nee geen Bee Gees, dat vind ik niet zo heel erg leuk, beetje hoog kattengejammer gehalte. Al moet ik zeggen, dat hun jaren 60 muziek wel wat beter was, met zelfs wel eens een uitschieter die heel erg mooi is. Maar we houden het nu even op Donna, want aan die periode heb ik toch hele leuke herineringen.

Maria 22-05-2012 @ 09:19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + zeventien =