Het ordenen van de nieuwe aanwinsten

De hele week ben ik s´avonds bezig met het opruimen van de nieuwste aanwinsten. Mooi zakjes en soms ook hele lelijke zakjes. Maar een zakje blijft een zakje dus het moet in de verzameling. En je merkt dus dat er van alles in geruild. Ook kom je zakjes tegen welke geruild zijn, maar die je zelf ook al in de ruilbak hebt zitten, vaak zijn dit zakjes die je jaren geleden reeds hebt kunnen ruilen en waarvan je amper het bestaan nog weet. Maar er zijn ook leuke verrassingen geruild, dat ene oude ontbrekende Lipton zakje maar ook zakjes die ineens een totaal andere achterzijde hebben. Nou kan ik deze achterzijde niet lezen, maar zie wel meer regels, wellicht staat er een tekst als ” weer een verzamelaar gek gemaakt met een knullig extra regeltje”. En zo blijft het verzamelen leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =