Steenbergen

As zaterdag ga ik naar Steenbergen, een van de grootste ruilbeurzen welke ik bezoek. Om daar heen te gaan, moet je natuurlijk wel leuke dingen meenemen. Natuurlijk is oud materiaal aanwezig, maar aangezien daar ook een aantal grote verzamelaars aanwezig zijn, neem ik natuurlijk ook nieuw materiaal mee. En daarom ben ik vandaag nog even de grens over geweest. Niet zo heel ver, maar ver genoeg om allerlei nieuwe zakjes te bemachtigen, nieuwe Teekanne en Rossmann, alleen jammer dat er van de Rossmann nog maar 1 verkrijgbaar is, de rest zal de komende maanden wel verschijnen. Daarnaast nog wat nieuwe zakjes, dus ik ben helemaal klaar voor Steenbergen. Brabant here I come.


Nieuwe Alete van Nestle

Nieuwe Rossmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =