Geweldige beurs in Mill

De dagen worden weer langer, de zon komt weer iets hoger aan de hemel te staan, dus tijd voor beurs bezoeken in de rest van Nederland. Een nieuwe beurs op de kalender is Mill. Eerst maar eens kijken waar dit ligt en dan een beslissing nemen, ach iets beneden Nijmegen, dus prima te doen. En gisteren was het dus zover. Om 7 uur rijden we Zuidbroek uit richting Brabant. Moeilijk hoor, eerst vergeet je te tanken in het dorp, in Gieten werkt de onbemande pomp niet mee en Assen is ver te zoeken, dus rij je op de rotonde mis richting Zuidlaren. Maar het is nog lekker rustig op de weg, dus even keren op de weg is geen probleem, al denkt een andere vroege weggebruiker dat ik ga spookrijden. Maar dan gaat het de goede kant op, nog snel even tanken en dan 130 op de teller richting het zuiden. 

Kwart voor 10 staan we op de P-plaats in Mill. Uitpakken en daar gaan we. Eenmaal binnen zijn we niet de eersten. Een aantal mensen is reeds aan het ruilen. Dus spullen op tafel en ruilen maar. De beurs is ruim opgezet maar er zijn niet al te veel mensen. Jammer?? Nou eigenlijk niet, je hebt de tijd om rustig te ruilen, de dozen kunnen goed doorgespit worden. En wat natuurlijk ook belangrijk is, er is tijd om bij te praten met iedereen. 2 nieuwe verzamelaars worden ruimschoots voorzien van nieuwe zakjes en worden wegwijs gemaakt door het wereldje van de theeverzamelaars. 

De dames van T-Contact slaan in slag en zorgen ervoor dat er nieuwe abonnees komen voor de T-Post. Er worden contacten gelegd met een van ervaren verzamelaar om mee te werken voor een eenmalige bijdrage aan een van de komende T-Post uitgaves. Dus voor mij en ik denk vele met mij, een zeer geslaagde dag. En voor je het weet gaat het dan toch ongemerkt weer richting de klok van 4 uur. 

Mijn “Golden Bag” is weer heerlijk gevuld met heel veel nieuwe theezakjes. De terugweg gaat ook lekker voorspoedig en bij Spier wordt er een pauze ingelast. Dit keer is het Van der Valk, de dag moet leuk worden afgesloten en dat doen we bij een verre beurs altijd met een etentje. Al met al een lange dag, maar wel een heel gezellige dag en 398 nieuwe zakjes. José tot 31 maart, dan op naar Wommels, een uitje dichtbij huis.

Reacties

Ik kwam tegen 21.00 uur thuis. Maar helaas stond de borrel niet koud. Maar ik heb 309 theezakjes geruild.
Zit vast wel wat dubbel tussen maar die gaan de ruilbak weer in.
Het was een gezellige dag lekker veel ruimte omdat er weinig verzamelaars waren.
En 31 maart weer naar Wommels

José 11-03-2012 @ 12:25

Ik heb 209 zakjes geruild, moeten nog uitgezocht worden.
Maar wat dubbel is kan ook weer mee naar Wommels

Joke L. 14-03-2012 @ 16:55

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 3 =