Het is weer zover

Zaterdag is het eindelijk weer zover. De eerste beurs van 2012 welke ik ga bezoeken. Aangezien dit een nieuwe beurs is, lijkt het me leuk om juist daar eens heen te gaan. Vandaag de dozen weer compleet gemaakt, heel veel eenlingen in mappen gedaan om mee te nemen. Ik ben er al bijna klaar voor. Zo en dan nu even kijken waar Mill ligt, volgens mij ergens bij Nijmegen, 2 uurtjes rijden? Nou nee, mooi niet dus ligt nog wat zuidelijker. Volgens de routeplanner iets meer dan 2,5 uur rijden. Ach wat maakt het uit, lekker dagje uit, bijkletsen met heel veel mensen en genieten. 
Joehoe, ik kom er aan. 

Reacties

goed zeg dat je helemaal naar Mill gaat .
Gaat Jose mee ?
Veel ruil plezier en veilig weer thuis komen .
groetjes Sjieuwke

Sjieuwke 09-03-2012 @ 17:51

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − drie =