Thee Beurzen Tips

Lipton sammples

Velen van ons maken tegenwoordig gebruik van de zogeheten Social Media. De een heeft Hyves, de ander Twittert er op los, maar ik ben van Facebook. Heerlijk medium en voor de reclamejongens een geweldig iets. Men kan nu gericht een nieuw product op de markt zetten en laten dit direct weten via Facebook aangezien ik ooit heb gezegd dat ik Lipton heb aangevinkt als “Vind ik leuk”. Vorige week kreeg ik een berichtje dat er nieuwe Lipton zakjes waren, kon een proefpakketje aanvragen. Hee, dat laten we ons geen 2x zeggen en gisteren viel het pakketje dus reeds bij mij in de bus. 3 heerlijke pyramide zakjes met een nog leuker mega envelopje. Lang leve Facebook!

Reacties

Ik heb ze ook besteld en zijn bij mij zaterdag op de deurmat gevallen ze zijn best mooi.
En ook nog 3 zakjes in 1 envelop. Nou Lipton mag dit wel vaker doen.

José 05-03-2012 @ 11:19

Ja mooi zijn ze he. Ondertussen heb ik ook een pakketje binnen gekregen. Nu Lipton op naar de volgende smaken, want daar wil ik ook wel zo’n mega envelop van in de verzameling hebben.

Marjoke Rozier 06-03-2012 @ 21:02

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − negen =