Mr i-krant bedankt

Bij een mediabedrijf werken natuurlijk heel veel collega’s. Een daarvan is Rob, voor mij Mr i-krant. Nou vinden sommige theezakjes verzamelen maar een vreemde hobby. Want wat is er nu zo bijzonder aan een theezakje. Maar jullie weten allemaal wel dat er heel veel te vertellen valt over theezakjes. Maar collega Rob verzamelt ook iets, hij verzamelt stenen. Heeft net als wij op facebook veel stenenfreaks staan. Ruilt ook met anderen over de gehele wereld en komt ook steeds weer iets nieuws tegen. Een verschil met ons, wij kunnen in een vakantie wel 100 verschillende doosjes kopen en meenemen, hij niet want dan kan hij gelijk een nieuwe koffer kopen omdat de bodem is doorgezakt. Maar afgelopen week kreeg ik van hem dus zakjes uit Cuba. Eerst blik is twijfel, heb ik die al of toch niet? Nee dus, want de achterzijde is net weer iets anders als de 2 zusjesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =