Kerst??? Ja inderdaad nog even kerst

Nu zullen jullie wel denken, die Maria begint een beetje apart te doen. Die gaat 3 weken na kerst nog eens over kerst te praten. Inderdaad want ik kwam vandaag toch zoiets leuks tegen. Iets waar ik wel eens vaker naar had gezocht, maar nooit gevonden. Ik kwam niet verder dan een theepotje. Maar nu eindelijk gevonden. Jaja, eindelijk maar toch, theezakjes voor in de kerstboom. Nu maar hopen dat ik ze ook nog in mijn bezit kan krijgen. Doe mijn uiterste best. Mocht er nu iemand zijn die ook graag een theezakjeskerstbal in de boom van 2012 wil, laat me dit weten, wellicht kan ik er aan meer komen.

Reacties

Dan zou ik er ook wel één willen, dat is toch fantastish om in je boom te hebben.

Sietske 14-01-2012 @ 20:23

Sjalom,
Ik mis kerst zo erg, ik kan niet wachten tot volgend jaar. Lekker met zn allen bij de boom zitten met de Tora of de Bijbel voorlezend achteruitliggen, HEERLIJK!
Groeten

Jimmy Cohen vanuit Israel!

Facebook hacken 15-01-2012 @ 01:09

Sietske, ze kosten € 6,95 per stuk. Ik heb al contact gehad met de verkoper en wil er best ook een voor jou meenemen, eind maart is er weer een beurs bij Sjieuwke, dan kan ik ze meenemen.

Maria 15-01-2012 @ 12:09

Ik had ze ook gezien op internet er zijn ook andere smaken geloof dat er 3 waren.
Ik vond ze heel apart en leek me wel leuk om zo iets in de boom te hebben. Dus ik hou mij aanbevolen.

José 15-01-2012 @ 14:59

Er zijn er 4 verschillende, ik heb ze alle 4 besteld, heel verhaal want het blijkt dat de verkoper een collega van me is. Wist ik veel toen ik dus gisteren een mail stuurde met de vraag of ik er 4 kon kopen, ik wacht even af of er nog meer bestellingen komen en dan regel ik dit met haar. Hoeveel wil jij?

Maria 15-01-2012 @ 20:31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − vier =