Teatime

Eindelijk weer eens tijd voor theezakjes, weblog en nog meer theezakjes dingen. Zoals jullie wel zullen hebben gemerkt was er niet veel nieuws door mij te melden. Prioriteiten qua werk hadden toch de overhand. Maar nu 6 hele dagen vrij, al moet ik na 2 dagen bekennen dat de tijd nog door mijn vingers heen glipt. Vandaag heeft volledig in het teken gestaan van theezakjes. Vanmorgen langs een groothandel om daar te kijken wat er is en ja hoor, men had weer van alles voor me klaar liggen. Nog niet alles bekeken maar de nieuwe Bradley GardenFresh zien er mooi uit en ben daar ook weer heel blij mee. Mijn vaste vliegende leverancier was ook weer bij zijn familie geweest, alleen dit moet ik nog uitzoeken, daarover morgen meer. Vanmiddag bezig geweest met de opvolgder van de Theeleut, pagina Vraag&Aanbod moet toch een eigen gezicht krijgen. De eerste keer nog niet veel vragen en aanbiedingen, maar het begin is. Binnenkort meer hier over. Voor wie zich nog niet heeft aangemeld voor adressenlijst en nieuwsbrief, dit kan nog steeds, even een mailtje met je gegevens naar theezakjes@live.nl. En dan mijn invulling van de avond, onder het genot van The Voice Of Holland, ga ik met Jose bijkletsen over de laatste thee nieuwtjes. Ook dat is veel te lang geleden. Waarom bestaat de week niet uit 10 dagen, 5 werken en 5 in het weekend.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 − twee =