Einde Theeleut, start Adressenlijst en digitale Nieuwsbrief

Samen met Cobi le Mair, Joke Logeman en Marjoke Rozier, gaan we een adressenlijst maken die 1x per jaar zal verschijnen. Daarnaast komen we 4x per jaar met een nieuwsbrief, waarin de beursagenda en de rubriek Vraag & Aanbod. Dit alles gaan we doen omdat de Theeleut afgelopen dagen voor het laatst is verschenen. Navraag onder een groot aantal leden, kregen we toch steeds te horen dat ze vooral de adressenlijst gaan missen. Daarom is dit initiatief ontstaan om toch nog iets te ondernemen. We richten ons alleen op verzamelaars uit Nederland en België. Wil je medio januari ook de Adressenlijst ontvangen, dan kun je een mail sturen naar theezakjes@live.nl. In de mail zien we graag de volgende gegevens. 

 • Naam
 • Adres
 • Postcode
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Website 

Ook kun je het aantal zakjes wat je bezit nog vermelden.
De adressenlijst en de nieuwsbrief zullen digitaal verschijnen, wanneer er verzamelaars zijn zonder mailadres, misschien is er iemand in de omgeving die dit wel heeft en kunnen jullie daar gebruik van maken en dat zij dit dan willen printen.

Ook advertenties voor de rubriek Vraag & Aanbod zijn welkom op bovenstaand mailadres. Deze zullen we plaatsen in de eerste nieuwsbrief. Wanneer er nog vragen zijn dan kan dit uiteraard ook naar ons mailadres.

Reacties

Een kleine aanvulling, voor alle duidelijkheid, aan het vermelden van je naam in de lijst en het ontvangen van de nieuwsbrief, zijn geen kosten verbonden. Alles is gratis.

Maria 13-12-2011 @ 17:45

One thought on “Einde Theeleut, start Adressenlijst en digitale Nieuwsbrief”

 1. Hallo,
  Mijn vrouw is onlangs overleden en zij verzamelde theezakjes. Omdat onze kinderen en ik er niet verder mee willen gaan, willen we misschien iemand anders er blij mee maken. Ik zou daarom graag in contact komen met Marjoke Rozier. Kunt u mij helpen?
  Vr.gr.
  Ton Berends

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − drie =