Thee Beurzen Tips

Nieuwe Twinings zakjes

Twinings komt de komende tijd met weer geheel nieuwe zakjes. Kleurige zakje met een bruine streep boven. Maar Twinings zou Twinings niet zijn als er niet weer verschillende series op de markt gebracht zouden worden. Dus we hebben de zakjes met een puntklep en met een rechte klep. De eerste zijn in Nederland verkrijgbaar en de zakjes met een rechte klep komen uit Zweden inclusief de alleen in Scandinavie verkrijgbare Söder Te.

Reacties

hoi Maria!
Ik vroeg me af, zijn er ook Sinterklaas zakjes?
Met pepernoten of speculaas thee?
Haha leek me leuk om op je blog te zien..
Groetjes Rensina

Rensina Steursma 30-11-2011 @ 21:05

Ik heb nog nooit Sinterklaas zakjes gezien, maar die zouden dan ook uit Nederland moeten komen. Maar speculaas thee is er wel. Zal even moeten zoeken in mijn mappen, maar ergens moet ie zijn. Misschien is er iemand anders die is heeft.

Maria 03-12-2011 @ 19:41

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × twee =