Mr Pickwick, wanneer komt zoiets in Nederland?

Jaja, ik heb weer wat moois kunnen bemachtigen. Maar wanneer komt men nu eindelijk ook eens met zoiets in Nederland op de markt. Misschien komen de marketing mensen van Pickwick hier ook wel eens op de site. Nou ik hou me dan aanbevolen om eens met hun te brainstormen omtrent een leuke Advent serie. Ja, wanneer zij het niet doen, dan bied ik mijn diensten wel op deze manier aan.

 

 
 

Reacties

Wow wat een beauties zijn dit. Welk merk is het?
Kun je me een scan hiervan doorsturen voor in het magazine?

Marjoke Rozier 20-11-2011 @ 15:32

Ik weet nog niets, ze zijn onderweg mijn kant op. Maar scan komt er aan.

Maria 20-11-2011 @ 15:48

Staat geen merk op er staat alleen op het doosje St.Benno-Verlag met een adres en wie het bedacht heeft en wie de tekeningen heeft gemaakt..
Maar geen merknaam. Dan kun je het onder St.Benno doen.

José 27-11-2011 @ 12:02

Kan er ook niets over vinden, maar St Benno is een webshop met christelijke beginselen. De zakjes zijn via deze site ook te bestellen en kosten € 4,95 plus porto kosten natuurlijk. Geen idee hoeveel dit kan zijn, maar verzenden uit Duitsland is niet echt goedkoop. Succes.

Maria 27-11-2011 @ 17:33

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + dertien =