Gezellig in Wommels

Afgelopen zaterdag in dichte mist richting Wommels. Leuk rijden is anders, maar de route is bij mij redelijk bekend aangezien ik voor mijn werk ook nog wel eens in deze omgeving mag vertoeven. Dus ondanks mist wel te doen, lekker eigenwijs zonder TomTom maar met keiharde muziek van Marco Borsato (concert donderdagavond in Groningen was geweldig), ja en dan gaat het natuurlijk mis. Zie je ineens nog op de borden staan Bolsward Wommels en kun je doorrijden richting Makkum. Positief blijven, doorrijden, keren en nu opletten dat je wel de A7 afgaat. Bij het inrijden van Wommels, wordt mijn aandacht al getrokken door de Friese Vlag. Hier moet ik zijn. Na een warm welkom en even bijkletsen met alle bekenden toch maar een plekje zoeken en het ruilen kan beginnen. Heerlijk er komen weer allerlei leuke zakjes voorbij maar nog veel meer thee nieuwtjes. Pickwick Groene Thee is er uit Nederland en uit Tsjechie, er zijn glimmende zakjes, Sonnentor Advent is hetzelfde als vorig jaar en komt in 2012 met een nieuwe serie, Mijn Merk van de Supercoop heeft grote en kleine teksten. Alles wordt weer opgeslagen ergens in een laatje boven in mijn grijze brein. Wat een informatie is er weer. Ondertussen verwisselen theezakjes van eigenaar. Wat oud materiaal maar ook leuke nieuwe zakjes uit Zwitserland, gewoon een allegaartje aan nieuwe zakjes. Totaal 268. Dit keer niet echt een uitschieter qua afbeelding wel eentje als aanvulling op een serie en die voor mij en meerderen weer helemaal nieuw en onbekend is.

Reacties

Een heel gezellig samenzijn bij Sjieuwke in Wommels.
Inderdaad veel gekletst, geruild en theezakjes-wetenswaardigheden uitgewisseld.
Mijn “buit” is 354 geruilde zakjes.
Ik heb behoorlijk wat “oude” zakjes kunnen vinden, daar ben ik weer ontzettend blij mee.
Nu uitzoeken, registreren en in de mappen doen.
Sjieuwke nogmaals heel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid!!

Joke L. 20-11-2011 @ 10:29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =