Kerst is begonnen

Woensdag even een dagje Duitsland gedaan, bij de eerste stap in het winkelcentrum waan je je gelijk in kerstsfeer. Overal zie ik kerstgedoe. Nu hebben ze natuurlijk geen Sint en zijn de voorbereidingen bij hun nog langer dan hier. Maar woensdag was het een mooi zonnige dag, een winterjas was veel te warm. En dan kan ik me eigenlijk niet in kerfstsfeer verplaatsen. Ik denk mega veel mensen met mij, want de terrasjes zaten vol en de winkels waren leeg. Maar ja, toch heb ik de eerste kerst artikelen wel gekocht. Geen ballen, slingers of andere dingen, nee natuurlijk niet, nee ik heb de Adventserie van Salus kunnen kopen. Vorig jaar nergens te vinden en nu dus gelijk bij de eerste winkel genoeg in voorraad. De nieuwe Sonnentor is trouwens niet gevonden, zag ergens op het wereldwijdeweb wel een nieuwe verpakking maar daarvoor zal ik toch ergens anders heen moeten, maar geen getreur, want er waren wel lekker veel andere nieuwe zakjes. Mijn dagje Duitsland kon ondanks al de kerstartikelen dus niet meer stuk.

 


 

 

 

 
 
 
 

Reacties

Mooie zakjes hoor.

Sietske 28-10-2011 @ 13:05

Inderdaad zijn ze weer heel mooi. Wat dat betreft kunnen we hier in Nederland nog een voorbeeld nemen. Waarom komt Pickwick niet eens met een Advent serie, gewoon als tegenhanger van al het drank wat in december gedronken wordt. Lijkt me een prima plan.

Maria 28-10-2011 @ 15:43

Mij ook, wordt toch eens tijd dat, ze dat doen.

Sietske 28-10-2011 @ 16:29

Stuur dit idee eens door naar Pickwick. Wie weet krijgen we ze volgend jaar dan wel in de winkels te zien.
Lijkt me een heel goed idee voor ze. Beter thee dan al die december-drank!

Marjoke Rozier 29-10-2011 @ 13:09

Even een aanvulling op bovenstaande tekst, de zakje zijn iets kleiner als eerst, daarnaast achterzijde anders, nu met plaatjes gebruiksaanwijzing en een groen blokje met daarin Europees logo, vlag van aan sterren.

Maria 29-10-2011 @ 13:41

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 8 =