Bouke bedankt

Zomaar een gewone vrijdagavond, eerst koffiedrinken bij Parkzicht en daarna hopelijk een ouderwets avondje voetbal. Het eerste is zoals gewoonlijk gezellig, veel bekenden en de laatste nieuwtjes vliegen over tafel en wat moet ik zeggen over het voetbal. Heerlijk om er zo nu en dan als supporter te komen, maar het is en blijft vreemd dat ik er na 8 jaar niet meer werk. Staat tegenover dat de beslissing heel erg goed voelt om zelf te zeggen dan ik er niet meer wil werken. Nadeel is dat je veel dingen ziet en hoort die beslist niet goedgaan. Maar ik kom even terug op het koffiedrinken (voor mij een heerlijke Legends thee). Bouke komt ook langs om even bij te kletsen. We hebben elkaar al langere tijd niet gezien en ondertussen is hij naar Portugal geweest op vakantie. Daarna nog even naar Noorwegen en Zweden voor het werk. Och waren al mijn vrienden maar zo, dat ze de halve wereld over gaan. Want er komen weer een aantal nieuwe zakjes uit de de grote hoed. 4 nieuwe Deltea uit Portugal, Twinings fruit op glanzend papier nu met een puntklep en Voyage met witte tekst en zonder tekst op de achterzijde. Bouke nogmaals bedankt en wat mij betreft mag je binnenkort weer op vakantie gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + vier =