Pickwick denkt met ons mee

Het hing al een tijdje in de lucht, Pickwick zou de doosjes veranderen, spannend want de grote vraag was natuurlijk, wat gaan ze doen met de zakjes. En ja hoor, er zijn nieuwe zakjes. Het UTZ logo is toegevoegd. Morgen toch maar even een supermarkt induiken om te zien of alle fruitsmaken nog steeds een verschillende achterkant bezitten. En zijn er nieuwe fruitsmaken? Komt eindelijke de mandarijnen en bananen thee weer op de markt? Of de ananas of abrikoos? Zou natuurlijk geweldig zijn, wellicht kijkt de marketing director van Pickwick Nederland hier ook wel eens en ziet hij dat we met smart zitten te wachten op nieuwe smaken en zakjes. Heerlijk, wat is het theezakjes leven toch leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =