Post van en naar Argentinie

Er zijn weer eens een dikke 50 theezakjes spoorloos verdwenen. Ergens tussen Nederland en Argentinie ligt een verdwaalde dikke enveloppe met mooie theezakjes. En het gekke is, dat de enveloppe richting mijn kant er naast ligt. Wat erger ik me hier toch aan. Hoorde afgelopen weekend dat iemand er al 2 enveloppen kwijt is geraakt. Waarom gaat het naar Argentinie zo moeizaam. Moet ik het aangetekend doen, maar 50 theezakjes kost me 17 euro aan portokosten wanneer ik het met track and trace doe. Gaat me een beetje te ver. Gatver, ondertussen krijg ik van de persoon die er op zit te wachten weer de mooiste scans binnen, maar ik durf niet zo goed meer. Dus ik ben boos op alle postbedrijven!

Sparen postbodes theezakjes?

Reacties

Kan ik me voorstellen dat je daar boos om wordt. het is toch van de zotte dat je alles aangetekend moet doen,tenminste zo’n hoog bedrag.
Sietske 02-10-2011 @ 10:00

In juni is er van mij ook een envelop zoek geraakt die ook als Argentinië had met 110 theezakjes.
Ik had wel de envelop ontvangen uit Argentinië, die is 14 dagen onderweg geweest.
Omdat ik het zo sneu vond voor de geadresseerde heb ik nog een zending gestuurd van 110 zakjes, die is wel aangekomen, maar was wel 4 weken onderweg.
Nu heb ik vandaag net een envelop naar Venezuela op de brievenbus gedaan, maar duimen dat dat goed gaat….

Joke L. 02-10-2011 @ 23:50

Ik heb het altijd aangetekend naar Argentinië gestuurd maar ik was geen 17 euro kwijt.
En dan gaat het wel goed.

José 03-10-2011 @ 16:20

Dat is vreemd want men vertelde mij dat het 17 euro was. Vond het ook wel erg duur, maar ja, ik ga er vanuit dat men weet wat men zegt bij een postagentschap. Gekke is dat ik zijn post ook niet binnen krijg.

maria 04-10-2011 @ 10:05

Met degene waar ik mee ruil uit Argentinië die zegt zelf dat de post niet zo best is in Argentinië vandaar dat we het altijd aangetekend op stuur.

José 05-10-2011 @ 23:00

Weet je wat ik niet snap, ze zeggen tegen mij op postkantoor van rondom de 17 euro, op tarieven lijst staat 16,15 en jij betaald minder. Maar ondertussen heeft hij niets ontvangen en ik ook niet. Wil best nogmaals verzenden, maar ik hoor ineens ook niets meer van de persoon. Wellicht ben ik belazerd.

maria 06-10-2011 @ 12:51R

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − drie =