Het was een leuk dagje De Bilt

Wat kan een dag toch vreselijk snel gaan. Maar het is allemaal al weer over en voorbij. Je weet één jaar van te voren al dat er een beurs is, daar denk je dan nog niet aan want dat duurt nog zo vreselijk lang. En dan opeens is het al weer over en voorbij. Maar wat was het weer een leuke dag. Zo leuk dat het eind tijdstip ruimschoots is overschreden. Ondertussen had ik wel mijn “golden bag” vol met allerlei leuke zakjes. Geweldige zakjes kunnen ruilen met onze Tsjechische vrienden, via Sandra wouw zakjes uit Zuid Amerika en Amerika. Maar ook weer minder bijzondere zakjes van Appie, maar ook deze zijn meer dan welkom (ik mis trouwens de AH Rooibos nog steeds, wie hem reeds heeft, ik wil altijd wel ruilen). En wat te denken van alle nieuwtjes welke je weer hoort. Dubbel lijntje rondom, ouwe Spar met een vreemd nummer, recht klepje hier en nieuwe zakjes daar. O wat is het toch heerlijk om naar een beurs te gaan. Maar er is ook een andere sociale kant, het gaat niet alleen over theezakjes, kan ook best even alles aan de kant leggen om andere belangrijke zaken in het leven te bespreken. Bijpraten met Gon over het afgelopen jaar behoort ook zeker tot een belangrijk iets. Met Cobie over de voortgang van de Theeleut en vooral de bijlage of mijn politieke inspiraties naar aanleiding van een stapel PvdA zakjes. Ondertussen ook nog even opslaan in mijn geheugen dat Joop Sinterklaas papier verzamelt, de tijd komt aan dus ook daar zal ik aan gaan denken. En dan is het bijna 5 uur, het alarm gaat er straks op en we moeten opruimen. In plaats van theezakjes loopt Jan S nu met een tafel boven zijn hoofd en is de ene ruimte al weer helemaal opgeruimt en zijn de tafeltjes weer netjes voor zien van een kleedje. En eindelijk zitten we dan weer met al onze spullen in de auto. We worden nog even uitgezwaaid door de Tsjechen en door Alex, nu 2x rechts, 1x links en nogmaals 2x rechts. En ja hoor we staan midden tussen een feestende meute. Toch die andere kant, nee ook dat klopt niet. Dan maar net doen of we domme Groningers zijn, doorrijden, hek opzij schuiven en ja hoor we zijn eruit. Op naar Nunspeet, want daar gaat het nog even verder met Janet en haar moeder. Samen met José daar heerlijk gegeten en we kunnen een heel lange dag weer geweldig afsluiten. En dan kom je thuis tot de slotsom dat er deze dag 434 zakjes zijn geruild. Marjoke en Joop, en op de achtergrond Loes en Alex, weer hardstikke bedankt voor deze leuke dag. Op naar 22 september 2012, ijs en wederdienende zullen we ook dan zeer zeker weer van de partij zijn.

Reacties

Een byzonder leuke dag gehad dus, en met heel veel zakjes thuisgekomen, weet je dus wat je te doen staat. maar het is geen vervelend werk, blijft altijd leuk. En nu maar weer wachten op volgend jaar. Maar in 2011 lukt niet meer hoor, want 22 september hebben we gehad. Dan maar 22 september 2012. ik wens je een hele plezierige zondag.

Sietske 25-09-2011 @ 10:20
—–
Jullie hebben het nog lang volgehouden tot 5 uur.
Ik was toen net thuis mijn geruilde zakjes aan het tellen.
Het was weer een hele geslaagde beurs, zowel qua theezakjes maar zoals je schrijft zeker ook op sociaal gebied.
Ik ben blij dat ik deze dag ook aanwezig was, het was een heerlijk dagje uit, ik kan er weer even tegen.
Voor de statistieken: ik heb 493 zakjes geruild, ongetwijfeld zullen er dubbelen tussen zitten. Maar ruilmateriaal moet er ook weer komen.
Sietske, jij bent goed wakker.
22 september 2012 staat bij mij ook weer in de agenda.

Joke L. 25-09-2011 @ 10:35
——–
Ja hier is Winschoten.
26 november moet ik werken kan het ook 3 dec?
Ik was om 21.00 uur thuis.
En heb vanmorgen geteld hoeveel ik heb geruild en kom op 506 theezakjes en er zitten ook vast en zeker dubbelen tussen maar dat is geen ramp. Die gaan dan in de ruildoos.
Wel jammer dat we geentheezakjespolka hebben gedaan Maar Joke je kunt een jaar oefenen en goed voorbereiden dan doen we het volgend jaar. Dan houden we hem nog even tegoed.
Maar verder was het een geslaagde,gezellige dag.

José 25-09-2011 @ 11:40
———-
Dames dames wat zijn jullie reeds goed wakker deze zonnige morgen. Ik blijkbaar niet helemaal, maar ondertussen wel en heb de fout aangepast. En Sietske, wellicht hoef je niet zo heel lang te wachten, er zijn namelijk concrete plannen voor een ruilbeurs in Friesland. Binnen afzienbare tijd hoor je daar meer van. Wachten is op een reactie vanuit Winschoten. @Joke, inderdaad sociaal gebied is net zo belangrijk en ik hou je op de hoogte van al het nieuws omtrent de lijsten.

Maria 25-09-2011 @ 11:49
———
3 december lijkt me geen goede dag, theefreaks met kleine kinderen hebben dan wel iets anders aan hun hoofd. 19 november? Alleen wat dichter op Steenbergen voor de mensen die daar heen gaan, maar dat zullen er maar weinig zijn in het Noorden. Graag reactie.

Maria 25-09-2011 @ 11:51
————
Nee dan heeft Henk examen en zondag is hij jarig.

José 25-09-2011 @ 13:33
—————-
Wat is er met 19 november?
Ruilbeurs Friesland?

Joke L. 25-09-2011 @ 17:30
———–
Ja we gaan iets doen, maar regie ligt bij Sjieuwke Buding. Je hoort er wel meer van. Ze dacht dat ik problemen heb met het vinden van een datum maar bij José is het nog moeilijker. Laat het nu aan Sjieuwke over. Zij moet maar een datum prikken er namelijk altijd wel iemand die niet kan.

Maria 25-09-2011 @ 19:00
————
We wachten het rustig af.

Joke L. 25-09-2011 @ 19:23
————-
Nou nou Maria dat klinkt wel erg humeurig maar de einde van het jaar zit ik vaker moeilijk en ik kan nou eenmaal niet helpen dat ik het weekend werk en ik kan niet altijd vrij vragen of krijgen.
Maar laten we het maar op de 26 november houden bij deze kom ik niet. Dan is alles klaar dan ligt het niet meer aan mij.
Dus Sjieuwke als je dit leest dan weet je het.

José 26-09-2011 @ 18:22
———-
Het word 19 november 2011 .de beurs in Wommels
Jose je bent altijd welkom !
Wie weet hoe het komt en hoef je helemaal niet te werken .

Sjieuwke 27-09-2011 @ 10:37
——————
hahaha, ik ben beslist niet humeurig, maar ik lees dus dat het de 19de is geworden. Jammer dat je dan moet inkopen voor een verjaardag. Maar Henk is belangrijker dan een theezakje hoor. Koop hem maar iets moois en wat lekkers. Wij zullen die dag massaal aan Henk gaan denken. Lang leve dat ik niet meer werk bij SC Veendam, kan nu eigenlijk altijd wel in het weekend. Spreek je snel.

Maria 27-09-2011 @ 12:13

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + veertien =