Vrije tijd, theezakjes tijd

Afgelopen weken al mijn vrije tijd bijna aan de theezakjes kunnen besteden. Veel nieuwe kunnen invoeren in de database, op de juiste plaats in de mappen opgeborgen. Veel dubbelen gesorteerd, ruilen met enkele leuke buitenlandse verzamelaars. Kortom gewoon lekker met mijn hobby bezig geweest. De laatste paar dagen de grote krat van Piet doorgespit en daar 166 nieuwe zakjes kunnen vinden. Hopelijk lukt het hem om bij mij zoveel nieuwe te kunnen ontdekken. En natuurlijk mijn ruilbakken op orde brengen voor morgen. Ik heb er dus echt zin in, lekker veel bekenden weer zien, de laatste nieuwtjes uitwisselen, leuke en mindere leuke verhalen hoor. En tussen door natuurlijk veel zakjes ruilen. Ik ben er klaar voor. Hopelijk Joke ook want we willen nu die Polka wel eens zien. Maak het podium maar vast gereed.

Reacties

We zullen het podium vrij houden, want Joke mailde me vandaag dat ze naar de Bilt komt.

Marjoke Rozier 23-09-2011 @ 23:19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − 3 =