Druk weekend

Binnen 14 dagen 2 beurzen bezoeken, betekent een heel druk weekend. Afgelopen week de eerste week gewerkt na de vakantie, gelijk een 5-daagse dus totaal geen tijd voor theezakjes. Maar wil ik 24 september naar de beurs in De Bilt, dan moet er dit weekend dus gewerkt worden. Proberen de zakjes van vorige week in elk geval te sorteren, zodat ik weet wat ik weer nieuw bezit. Aanvullingen op series in de map en lijst verwerken. Gewoon dus zoveel mogelijk verwerken. De nieuwe welke via de post binnen zijn gekomen, ook nog opruimen. Al met al zoveel mogelijk uurtjes in de theezakjes stoppen. Leuk voor 1 weekend, maar dit moet niet elke keer zo zijn, er zijn namelijk meer dingen in het leven wat tijd en aandacht verdiend. Gelukkig werkt het weer wel mee, geen weer om nog even in de tuin te zitten of te werken. Gewoon een heerlijk theeweekend.

Reacties

Dat wordt nog hard werken voor je.maar is wel leuk werk. Je hebt wel een erg leuk zakje van Terschelling. Daar worden de zakjes ook steeds mooier. Veel plezier in De Bilt.

Sietske 17-09-2011 @ 22:05

Ik had dit zakje nog nooit eerder gezien, dus zal ook wel weer helemaal nieuw zijn. Het is via Vlieland bij me gekomen. Wat betreft de drukte van dit weekend, gewoon doorgaan, alles wat ik kan verwerken doe ik en wat niet lukt, jammer dan, alleen is de kans dat je dan iets dubbels ruilt wat groter, maar dat is ook niet zo’n heel groot probleem, dan gaat het weer in de ruilbak. Fijn weekend.

Maria 17-09-2011 @ 22:24

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + negentien =