Aantallen

Voor de personen die graag cijfertjes mogen zien, tijdens de beurs in Assen heb ik 336 zakjes kunnen ruilen. Zal er wel een aantal dubbel bezitten, maar dat is geen ramp, deze gaan de ruilbak weer in voor De Bilt. En nog meer cijfertjes, in Bremen heb ik er 132 verschillende kunnen kopen. Een doosje bevatte mooie witte zakjes met geen enkele tekst of plaatje, een paar doosjes D.M. daarvan had ik de zakjes al. Voor de rest is alles nieuw en een aantal zijn al weer geruild op de beurs in Assen, of reeds weer met een aantal mensen in het buitenland en er gaat natuurlijk wat mee naar de komende beurs. Maar het valt me ook op dat er toch ook heel goed tussen de oudere zakjes wordt gekeken. Had behoorlijk wat oudere zakjes bij me in Assen en een groot deel daarvan is toch weg. Wanneer men gericht kijkt, kan men dus toch ook oudere zakjes vinden. Ik heb zelf ook gericht op oudere zakjes gezocht, daarnaast kon ik een aantal oudere Bad Heilbrunner aan de verzameling toevoegen. Maar ook onderstaand leuk zakje kwam ik tegen in een complete serie, zomaar op een dag in Assen vind je mooie zakjes uit Kosovo.

Reacties

Ik had ook een leuke score zaterdag in Assen. Kwam met 298 zakjes thuis, en niet eens zo gek veel dubbelen. Is wel veel meer geweest. Een volgende keer maar weer eens proberen.

Sietske 11-09-2011 @ 20:20

Tuurlijk moet je de volgende keer weer komen, al is het alleen maar voor de gezeligheid en alle nieuwtjes die je krijgt te horen omtrent de theezakjes. Ik ga volgende week naar De Bilt. Was vorig jaar ook heel erg gezellig.

Maria 12-09-2011 @ 11:30

ik heb 323 zakjes geruild heb ze nog niet uitgezocht.
Want ik heb zondag in de krat van Piet zitten uitzoeken.
En daar heb ik best veel nog uitgehaald.
Maar Maria en Janet er zit nog meer dan genoeg voor jullie in.

José 12-09-2011 @ 18:11

Haha, straks haalt Janet de boel leeg. Maar is wacht in spanning op wat gaat komen. Heb gisteren nog wel het een en ander uitgezocht. Zal ook wel moeten aangezien het zo weer 24 september is. Mijn gouden tasje moet dan wel weer leeg zijn.

Maria 12-09-2011 @ 18:50

helaas kon ik er vanwege ziekte niet bij zijn, en ook de bilt moet ik daardoor overslaan. Hoor wel graag weer de nieuwtjes via deze site, zo ben ik er toch een beetje bij.

myloon 13-09-2011 @ 20:48

Ik zal aan je denken in De Bilt, mocht ik nieuwtjes horen, dan plaats ik dat hier. Zonnatura en AH hebben nieuwe zakjes. Zal de komende dagen ook proberen om weer verschillen te plaatsen. Heb namelijk wel weer wat ontdekt.

Maria 13-09-2011 @ 21:24

Ik heb alles even op Catawiki ‘aangekruist’ wat ik nieuw heb en daarop nog een aantal toegevoegd. De dubbelen zijn ertussen uit. En dan kom ik op een aantal van 324 nieuwe!
Zo wat veel zeg! Ik vond het echt leuk in Assen. Zo leuk om met iedereen te praten en te ruilen. Natuurlijk veel mooie zakjes gezien en bijgepraat over nieuwe zakjes. Het was echt de moeite waard.

Rensina Steursma 15-09-2011 @ 19:38

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 2 =