Opening van een nieuw theezakjesseizoen

De vakantie is voor mij nog maar amper afgelopen en de winteractiviteiten staan al weer voor de deur. Al moet ik bekennen dat vanwege het slechte weer afgelopen zomer er eigenlijk geen stop is geweest. In elk geval is het theezakjesseizoen voor mij weer geopend in Assen. Voor mij de eerste keer op deze nieuwe locatie. Vorig jaar kon ik er wegens ziekte niet bij zijn. En op die spaarzame mooie dagen van mijn vakantie, vertrek ik dus om half 9 naar Assen. Jose in de auto, even een ommetje maken over Sappemeer om Rensina op te pikken en lekker vlot arriveren we in Assen. We zijn niet eens de eersten, Sjieuwke is natuurlijk al van de partij en ook Marcel zit al achter een tafel. Plekje gezocht en gelijk maar ruilen. Voor je het weet zit je weer helemaal in het ruilen, de laatste nieuwtjes en zie je de mooiste zakjes de revue passeren. Alie denkt weer aan mijn bijverzameling van theetipjes. Mooi werk. De nieuwe Zonnatura zakjes, Albert Heijn worden al snel aan mijn verzameling toegevoegd. Zakjes uit Macedonie, Tsjechie en vele andere vakantie oorden komen ook mijn kant weer op. Het wordt gewoon een heel leuke dag en toch blijkt aan het eind van de middag dat er geen tijd is om met iedereen te kunnen ruilen. Dat doen we dus de volgende keer in de Bilt. Al met al en goed begin van een nieuw winterseizoen, met tevens weer een mooiste zakje van de beurs. Sabina bedankt voor de mega ruil die we hebben gedaan, zo zie je maar, zelfs met 2 zakjes kom je nog uit de bus met het mooiste zakje.

Reacties

Hoi Maria, wat een schattig zakje. Is deze ook van Cranberry Terschellinger BV? Of van een ander merk. Alvast bedankt!

Myloon 11-09-2011 @ 17:11

Inderdaad behoort ook bij de serie. Volgens mij komen ze daar nu ineens elke keer met nieuwe zakjes, want er is ook nog het zakje met de 5 vuurtorens en ik vond gisteren ineens een gele Cranberry welke ik in het paars had. Weet je dat er boven de meeste Terschellinger staat en dat ze er ook zijn met Eilander? Dus goed opletten.

Maria 11-09-2011 @ 19:59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + negen =