Zolderopruiming

Afgelopen week de zolder eens onder handen genomen, niet dat het nu een mega bende was, gelukkig niet. Maar er wordt wel veel neergezet waar men niet meer naar omkijkt. Dus toch maar eens met een aantal vuileniszakken naar boven om weg te gooien wat ik echt niet meer ga gebruiken. Die leuke schoenen, die voor geen meter liepen. Het lampje wat eens omviel, kapje stuk maar zo zonde om weg te gooien. Ach en nog zoveel meer dingen. Weg ermee. 3 vuilnis en 2 kledingzakken verder, ziet het er weer behoorlijk beter uit. Er is weer ruimte voor heel veel dubbele theezakjes. Maar dan niet vergeten, want dat is dus nu wel gebeurd. Bleek dat er een krat vol met leuke dubbele theezakjes stond. Ik zal zal ze gaan sorteren en binnenkort weer in de dubbelenbak gaan doen. Maar wat doe ik met alle Pickwicks, AH, Super, Orient en weet ik veel wat voor zakjes. Ik heb ondertussen zo veel dubbel welke niet meegaan naar een beurs. Had er laatst al een aantal op Marktplaats gezet. Gratis, maar niemand heeft belangstelling, dus wie kan ik er blij mee maken? Is er een verzamelaar welke as zaterdag in Assen is en graag een zak vol wil ontvangen? Reageer even en ik neem voor je mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =