Wederom een mijlpaa

Spraak ik de afgelopen week over een tweede mijlpaal, vandaag is het dus zo ver. Vandaag is het 5 jaar geleden dat ik me ging bezighouden met het maken van een weblog. Zag een collega dit doen voor zijn voetbalclub en dacht, dit is ook wel leuk voor mijn theezakjes. Gewoon de beurzen erop bijhouden en misschien wat andere wetenswaardigheden. Ondertussen is het een heel apart onderdeel van mijn theezakjesverzameling geworden. Wanneer ik nu eens een aantal dagen of weken niets plaats, dan krijg ik een reactie of ik misschien ziek ben. Blijkbaar verwachten jullie toch regelmatig leuke stukjes van me. Heb al heel vaak gedacht, ik ga alles omzetten naar een website, ben er ook wel al vaak mee aan de slag geweest, maar het gaat me dan zoveel meer tijd kosten en vrije tijd heb ik nu eenmaal niet zo heel veel. En wat heeft een meerwaarde van het bezitten van een website?

Ik krijg nu al heel veel bezoekers, meer als menig andere website omtrent theezakjes, volgens een redactiecollega op het werk komt dit omdat mijn weblog elke week weer anders is en de meeste websites en dat maakt niet uit wat het onderwerp is, eenmalig worden gebouwd, soms wordt er nog een gastenboek achter geplaatst maar er veranderd weinig tot niets. En volgens hem zijn mijn verhaaltjes een reden om steeds weer op nieuw hier te komen. Dus zou ik een website willen bouwen, dan nog moet het op deze manier. Maar ach, waarom zou ik het gaan doen. De toekomst zal leren of ik ooit het nog eens anders ga aanpakken of lekker zo blijf doorgaan. En nu is het tijd voor een feestje. Na al die letters die hier in de afgelopen 5 jaar zijn neergezet is het nu wel tijd voor een …… ontbijtje.

Reacties

Nou dan kan je mij vrijdag wel trakteren op een lekker Duits gebakje met thee. Voor de mijlpaal.
O ja en ik zal je een cadeautje meenemen voor de mijlpaal.
Of je moet al een feestje geven.
Ieder geval gefeliciteerd.

José 31-08-2011 @ 11:07

Haha dat wordt dan en lekkere Apfelstrudel. Half 8 bij je? We moeten we aan de bak natuurlijk. Heb vanmiddag nog iets leuks gevonden. Wouw. Dat wil jij niet weten. Ik mail je nog omtrent doel van as vrijdag. Ben er helemaal klaar voor, nu mijn voet nog.

Maria 31-08-2011 @ 19:27

Nou we hebben heel wat bij te kletsen.
En zie je mail wel te ge moet.

José 31-08-2011 @ 20:57

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 2 =