Mijlpaal

Sommige verzamelaars houden exact bij hoeveel zakjes ze bezitten. Ik doe dat niet, zou niet eens een hele grote moeite zijn want ik kan mijn excelbestanden natuurlijk makkelijk koppelen en optellen. Maar eerlijk gezegd vind ik het niet zo interressant hoeveel zakjes ik bezit. Het is ergens tussen de 25 000 en 30 000 zakjes. Misschien dat ik ze 31 december eens ga tellen, als ik niets beters te doen heb. Maar vandaag was wel een kleine mijlpaal. Ik heb het 1500ste Lipton zakje toegevoegd. Geen blits nieuw exemplaar, nee een wat ouder zakje wat ik tegen ben gekomen in een doos vol zakjes welke hier al enige tijd stond om nog eens doorgespit te worden. Op naar de 2000 zal ik dan maar zeggen. De week van het feesten is begonnen want deze week zijn er nog meer mijlpalen te verwachten.

Reacties

Gefeliciteerd met deze mijlpaal

Marjoke Rozier 29-08-2011 @ 10:14

Tjee wat een mijpalen haal je zo in 1 keer.
Deste meer reden voor gebak en een feestje.

José 31-08-2011 @ 11:08

Wat een commentaar, verwacht wel een heel erg groot kado as vrijdag.

Maria 31-08-2011 @ 19:32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 10 =