Terschelling

Enige weken terug was ik met een aantal collega’s van NDC en de Telegraaf een weekend op Terschelling. Lekker uitwaaien van alle tijd en energie die we gezamenlijk hadden gestoken in de werkgroep Ysbrecht. Fietsen, huifkartocht, wandelen, lekker eten, uit je dak gaan bij Hessel, dus gewoon genieten geblazen. Dat weekend dus geen theezakjes. Maar zondagmiddag worden we weer bij de boot verwacht. Op tijd zijn we in de haven, nog even lekker terrasje pakken en kijken of er nog iets leuks te koop is. Jammergenoeg zijn vele winkeltjes dicht. Zo ook een winkeltje met eilander producten. Geen drama, maar wel erg jammer, want in de etalage ligt een doosje thee met de naam Wadden erfgoed. Ken ik niet, wat zal er inzitten? Jammer maar helaas. Afgelopen week komt er weer een dikke enveloppe van Johan binnen. En wat zit er in? Ja hoor, nieuwe zakjes van Terschelling met de naam Wadden erfgoed. Johan, je bent geweldig. En tussen al het andere zat ook nog weer wat nieuws. Bedankt en er komt ook weer een enveloppe jou kant op.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 3 =