Jan bedankt.

De vakanties rondom mij zijn druk gaande. Duitsland, Engeland, Turkije, Canarische Eilanden overal komen de zakjes weer vandaan. Ondertussen zijn er nog vele op vakantie maar de eerste smsjes zijn binnen dat de theezakjes er weer aankomen. Heerlijk. De groep die tijdens vakanties aan mij denkt en zakjes meeneemt wordt ondertussen steeds groter en groter. Er komen zelfs wel een zakjes binnen zonder dat ik weet van wie ze zijn, kom je thuis, ligt er een enveloppe zonder afzender in je brievenbus. Altijd een verrassing. Maar dat maakt het verzamelen wel erg leuk. Iedereen weer heel erg bedankt dat jullie tijdens de vakantie toch ook nog even aan mij denken. Jan M, jij speciaal bedankt want deze zakjes waren wel weer heel erg mooi. Zal 26 augustus boekje Grootegast voor je meenemen. Is een collectors item. En vergeet niet in Luik ook nog even aan me te denken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 5 =