Gevonden op Facebook

Op Facebook kom je iedereen en van alles tegen. Afgelopen weekend zag ik wel weer hele mooie zakjes voorbij komen. Wouw, deze wil ik ook wel graag aan mijn verzameling toevoegen. Nee dus, ze zijn gewoon van een andere verzamelaar en dat maakt het verzamelen zo leuk, dat je weet dat er nog duizenden en duizenden theezakjes zijn die ik niet bezit, soms alleen een foto, maar meestal heb je er nog nooit een van gezien. Dat houdt in dat ik nog jaren en jaren gewoon kan doorgaan met het verzamelen. Er is nog mega veel wat ik niet bezit. Maakt helemaal niet uit, gewoon lekker doorgaan met verzamelen en dromen van al de ontbrekende zakjes in mijn verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − dertien =