En Pietje schenkt nog steeds geen mooi weer

En wederom een zondag in de theezakjes zitten werken. Alles wat afgelopen week binnen is gekomen van Mylona, Gon en Milada, dank je voor de mooie zakjes. Ze zitten ondertussen allemaal weer netjes opgeborgen in de map. Maar toch voelt het niet goed, het is juli en ik wil met heel andere dingen bezig zijn dan theezakjes. Ik wil lekker genieten van de zon, stapels boeken lezen, lekker in de tuin bezig zijn en nog veel meer zomerdingen. Nou eerst nog maar eens 3 weken werken, wellicht komt de zomer pas op 20 augustus. En kan ik dan 3 weken genieten van het mooie weer. Het zal toch niet zo zijn dat ik dan 3 weken in de theezakjes moet werken. Wanneer het mogelijk is, bestel ik hierbij dus de zon en wat warmte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − 1 =