Theezakjes Weer, Pietje Paulusma bedankt

Zomer!!!!
Ben ik even blij dat ik nog geen vakantie heb. Wat een weer. Gisteren de jaarlijkse Open Dag van mijn voetbalclub. Normaal gesproken dagje terras en heerlijk genieten tot de late uurtjes. Nu om 6 uur thuis en lekker bij de kachel zitten. Voor mij dus geen tuinieren wat ik zo graag mag doen en lekker met een boek in de zon kan ook al niet. Dus maar mijn winterhobby oppakken, middagje theezakjes. Er zijn ondertussen al weer heel wat zakjes mijn kant opgekomen. Maar er ligt ook nog steeds wat te wachten op verwerking in de lijst en de mappen. En daarvoor heb ik jullie hulp weer eens nodig. Wie kan me vertellen, bij welk merk deze zakjes horen en waar komen ze weg? Daar sluit ik gelijk een vraag bij aan. Ik krijg wel eens een scan met de vraag welk zakje het is. Tot op heden heb ik daar antwoord op kunnen geven, maar als er onder jullie verzamelaars zijn met vragen omtrent een zakje, scan het en we zetten de vraag hier neer.

Reacties

Wat een slecht weer he. Nu helaas heb ik dus wel vakantie en in Nederland nog wel dus bof ik enorm:-))Maar heb een heleboel theezakjes meegenomen om uit te zoeken, dus zal me ook wel niet vervelen. Hier een antwoord op je vragen voor zover ik ze vanuit hier kan beantwoorden. Heb mijn verzameling helaas niet bij me. 1e theezakje komt uit argentinie, 2e theezakje komt uit italie en is van het merk espresso & salute, 3e zakje is mij onbekend.

Marjoke Rozier 24-07-2011 @ 15:40

Zo zie je maar, is het slechte weer toch nog ergens goed voor. Vanmiddag lekker voor de tv, tour de france kijken en ondertussen 2 grote plastic zakken met “troep” uitgezocht. Allemaal Nederlands materiaal wat je bezit en toch zit er nog weer iets nieuws tussen. Heerlijke middag gehad, ondanks de regen. En nu nog 4 week werken en dan is het mijn beurt om vakantie te nemen. Lekker laat zodat het misschien wel mooi weer is in Nederland.

Maria 24-07-2011 @ 19:06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =