Facebook

Tegenwoordig tel je bijna niet meer mee wanneer je niet actief bent in een van de vele Sociale Media. En natuurlijk ben ik er actief. Maar wat helemaal leuk is, je kunt bij een groot publiek je hobby bekend maken, zodat zij theezakjes voor je kunnen meenemen van een van hun vele buitenlandse reizen. Na eerst een aantal jaren actief te zijn geweest op Hyves, ben ik daar helemaal meegestopt. Mijn inziens was dit toch wat meer gericht op jongeren en vooral in Nederland actief. Ik heb mijn grenzen enige tijd terug verlegt naar Facebook. Heerlijk hoeveel mensen ik daar al heb leren kennen, ook verzamelaars van heel andere items kom je daar tegen. Dus hier worden nu ook de postzegels geruilt tegen theezakjes. En wat te denken van een muizenvallen verzamelaar? En wat heel mooi is, je kunt je beurs daar lekker laten opvallen. Marjoke, we kondigen het dus ook aan via Facebook.

Reacties

Facebook is inderdaad veel beter dan hyves.
En zeker ideaal om een beurs aan te kondigen.
Hoop dat er veel reacties komen van deelnemers uit het buitenland. Fijn dat je het ook nog op jouw facebook site hebt neergezet.
groetjes, Marjoke

Marjoke Rozier 20-06-2011 @ 00:18

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 3 =