Hulp

Vandaag lekker wat zitten klooien in een doos met theezakjes waarin ik nog weer veel moois vindt. Het is een doos waarin ik de afgelopen tijd theezakjes heb gegooid waarvan ik dan denk die heb ik al, maar toch twijfel en daarom even apart leggen. Doos staat er een behoorlijke tijd en zat ook bommetje vol. Toch nog weer een aantal Teekanne, die net weer anders zijn, Yogi die een ander adres bezit, noem maar op. Jullie kunnen dit fenomeen neem ik aan ook wel. Maar ik kwam ook onderstaand zakje tegen. Geen idee wat voor merk het is. Wie kan me helpen en heeft voor mij de informatie?

Reacties

Hoi Maria, volgens mij is het zakje van het merk DIA (Spanje)
Groet Elly

Elly 13-06-2011 @ 12:10

Thanks dan gaat ie vanavond de map in onder de D. Groetjes Maria

Maria 13-06-2011 @ 13:02

Ik heb hem ook en er is nog 1. Dat is Linea. Weet ook niet wat voor merk het is.

sietske Gijzen 20-06-2011 @ 11:37

Sietske, ook de andere reacties lezen, dan had je kunnen zien dat het van DIA is. Heb er ondertussen 5 verschillende. Lange klep en korte klep versie.

Maria 22-08-2011 @ 18:37

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =