Thee Beurzen Tips

Royal Wedding

29 april voor mij een gewone werkdag, maar voor Engeland en heel veel mensen in de rest van de wereld was dit een dag met een koninklijk randje. In Engeland trouwt William met zijn Kate. Heb er totaal niets van gezien, is trouwens ook niet iets waar ik naar zou kijken wanneer ik wel vrij zou zijn. Maar toch was het voor mij aan de andere kant ook wel een leuke dag. In een thee land bij uitstek, wordt er ook in de theewereld aandacht aan besteed. Twinings komt natuurlijk met een speciale editie. Het Royal Wedding theezakje. Het heeft even geduurd voordat ik hem in mijn bezit had. Maar sinds vandaag zit het zakje in mijn verzameling. Jammer dat Pickwick zoiets niet bedenkt, misschien tegen de tijd dat Amalia gaat trouwen.


Reacties

Ja ja maak ons maar lekker ! mogen we er een copy van ?
weten we wat we missen.
groetjes Sjieuwke

Sjieuwke 12-06-2011 @ 16:47

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 11 =