Verrassingen uit Taiwan

Na een hectische week was het vanmorgen ineens een en al verrassing. Gisteren was er het bericht dat 100 fte bij ons verdwijnen op het werk, gelijktijdig hoor je dat je eigen afdeling er niet bij is, maar wel heel veel lieve en leuke collega’s waarmee je al jaren samenwerkt. Vandaag begint de dag met vaag nieuws dat het bij mijn voetbalcluppie wellicht toch goed gaat komen en komt er een zakelijke relatie langs op het werk met een kadootje. En jullie raden het natuurlijk al, het zijn hele mooie theezakjes uit Taiwan. Totaal nieuwe Lipton zakjes, een hotel zakje wat er wel erg mooi uitziet en dit keer niet van een heel dun papier maar een folie zakje, het hotel was vast heel erg duur, zomaar gekke zakjes en een heel mooi zakje met een dame en een stoomtrein. Vanavond gelijk maar even een scan van gemaakt, jullie zijn vast heel nieuwsgierig. O wat zijn ze mooi. Maar ook een kleine domper, het allermooiste zakje bevat na het openen geen thee. Het is een koffiezakje. Nou jammer dan, ik vind hem mooi en sinds vandaag bevat mijn theezakjes verzameling, duizenden theezakjes en 1 koffiezakje. Hein heel erg bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 7 =